____________________________________________________________________________________________

A traveler am I, and a navigator,
and every day I discover a new region within my soul.

Khalil Gibran...♥  

Meditatie avond  

          Stilte en vervuld leven horen bij elkaar.         

Daarom heeft meditatie, waarin men zich inlaat op de stilte, zo'n genezende werking. De genezende stilte begint met de inoefening van rustige aandacht...
Zo schakelen we om van gejaagdheid naar naar gelatenheid, van buiten-zijn naar bij-zichzeIf-zijn; van scheppen naar bezinnen. Rust glijdt in het gehele organisme, zenuwspanning neemt af, spieren worden losser, de geest wordt rustig. De mens komt tot zichzelf...

We beginnen deze avonden met een 'gewone' ademhalingsoefening.
Je kunt niet leven zonder te ademen. Er gaat in ons leven geen moment voorbij dat we niet ademen, inademen en uitademen, en dat meer dan twintigduizend maal per dag. We staan nauwelijks stil bij het ademen. Iedereen beseft wel en is er van doordrongen dat ons lichaam ophoudt te werken, als we de laatste adem uitblazen. Een kreetje bij een pasgeboren kind is mogelijk als het de eerste keer heeft geademd.

In een snelle en moderne wereld zijn spanning en stress moeilijk te vermijden. Met alle gevolgen voor onze vitaliteit, gezondheid, houding en lenigheid. Daarom is een ontspannen regelmatige ademhaling van belang.

Daarna neem ik je mee op een innerlijke reis. Een meditatie waarbij je door mijn stem geleid wordt. Onder een geleide meditatie verstaan we dat je een denkbeeldige tocht maakt (door bijvoorbeeld bergen, bossen, etc.), waarbij mijn stem je leidt bij je tocht. Je maakt een reis door je onderbewuste. Je probeert dat wat in je opkomt zo echt mogelijk voor te stellen, het te zien en te voelen. Tijdens deze reis kan je een boodschap krijgen wat je verder kan helpen op je pad. Daarna is er ruimte om, indien gewenst, ervaringen te delen.

Iedere twee weken op de maandagavond van 20.00 - 21.30 uur
(vanaf 19.45 staan de koffie en thee klaar) per avond 10,= van te voren wel even aanmelden. Losse kleding - draag makkelijke kleding die niet knelt

 

 

                                                                                                             

                                   Een spirituele avond...

Een moment voor jezelf en je innerlijke belevingswereld. In een rustige sfeer gaan we werken met visualisaties om bij je innerlijke heilige plaats te komen.

We raadplegen orakelkaarten en je ontvangt privéles van je ziel.
Daarnaast is het ook een gezellige avond waarbij je contact hebt met gelijkgestemden. Het krachtpunt van de uitwisseling ligt in het schep-pen van je eigen werkelijkheid, het nemen van de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Je leert op een positieve wijze inzicht te krijgen in je eigen denken, handelen en je krijgt handvaten om je leven in eigen hand te hebben.

van 20.00- tot 22.00 uur eu 15 pp.

                                             
                                           Tarot consult

 

Velen denken bij tarotkaarten vooral aan toekomst voorspellen. De betekenis van deze symbolen is echter veel dieper en ruimer. Tarot is een inspirerende manier om inzicht te krijgen in jezelf en je levenspad. Tarot laat sluiers verdwijnen.

                                                      Persoonlijk consult;

Door mijn bijna twintig jaar ervaring in het werken met de kaarten kunnen we samen gaan bekijken wat er in je leven gaande is en wat voor oplossingen er geboden worden. Als je inzicht nodig hebt op je levenspad, je relatie, je werk, of wilt weten welke stappen je dient te nemen om veranderingen in je leven teweeg te brengen. Tarot biedt raad en advies.

Een persoonlijke consult kost                                 eu 25,-
per email, met uitgebreid geschreven verslag    eu 35,-


Een jaarlegging, een blik op de komende 12 maanden, de energie van iedere maand zodat je weet wat er te verwachten valt,
persoonlijk consult                                                    eu 30 ,-
per email, met uitgebreid geschreven verslag   eu 40,-

Tarot op (bedrijfs)feesten, verjaardagen of andere gelegenheden 35,- eu per uur
exclusief reiskosten.

mail voor het maken van een afspraak corrie@isisbewustwording.nl


Volle maan vrouwencirckel

 

de zachte kracht in sterke verbondenheid

De kom van de wijze vrouw
is altijd halfvol
klaar om te geven
en klaar om te ontvangen

We vinden het altijd fijn om mensen te verwelkomen, mannen en vrouwen. Maar deze avonden zijn voor jou, wilde, wijze vrouw.

Voor vrouwen die al langer met spiritualiteit bezig zijn en eraan toe zijn om hun eigen spoor te vinden. We delen en helen met elkaar, praten over thema's die ons raken, leren iets van elkaar leren.Want naast je kracht is er ook plaats voor je zwakte. Je moet niets en je bent helemaal goed genoeg. Respect en vrijheid zijn belangrijke ingrediënten.

Een avond waar aandacht en begrip is voor alles wat voorbij komt. Waar nieuwe dromen beginnen, waar je kracht kunt opdoen, waar je verbinding kunt ervaren, waar stilte is én beweging, waar geborgenheid is én vrijheid, waar je bij je eigen kracht kunt komen; wel zélf, maar niet alleen..

Is de vrouwencirkel iets voor jou?
De vrouwencirkel biedt de ruimte voor delen, groeien en werken met elkaar en in onszelf. Op deze avonden werken we met: orakelkaarten, visualisatie en meditatie, lichaamsbewustzijn, dans  en verhalen en zelfs een maanwandeling in de duinen behoort tot de mogelijkheden. We komen samen in de week van volle maan, het symbool voor vrouwelijke energie.

1 keer per maand   20.00 - 22.00 uur
6 maanden  eu 90,-  Max. 6 - 8 vrouwen

meld je wel even aan

**

Ben je bijna jarig? Heb je binnenkort een vrijgezellenavond?
Zoek je meer diepgang tijdens een bedrijfsuitje?
Of heb je gewoon een spiritueel georiënteerde familie?

    

Met een groep vrienden, familie of collega’s kun je je bij ons aanmelden voor een themabijeenkomst op het gebied van spiritualiteit en creativiteit. Voor de invulling kun jekiezen uit:

Tarot lezen    
 jouw spirituele ontdekkingen
psychometrie  
Intuïtief tekenen
   
Godinnenorakel  

De dag of avond wordt bij het isis centrum gehouden in Purmerland

Je kunt me ook uitnodigen. Ik kom dan bij jou thuis om voor jou en je vriendinnen een kaartlegging te doen. Je kunt het zien als een workshop op locatie. Het wordt een avondvullende gezellige en leerzame avond. Een avond vol mystiek en plezier waar voor iedereen een mini-reading wordt gedaan. De eeuwenoude symboliek laat je zien waar je je nu bevindt op je levenspad en waar je mogelijk naartoe zou kunnen gaan op basis van je keuzes. De kaarten verschaffen je raad en advies.

Vier je feestje eens op een originele manier! Een gezellige avond met een spiritueel tintje! (Ook een leuk idee om iemand kado te doen.)
De avonden zijn van 20.00 uur - 22.00 uur 4-10 deelnemers, de kosten zijn 20,= eu pp (excl kmvergoeding) Iedereen komt aan de beurt om een vraag te stellen.

Mocht je dan na de bijeenkomst vragen hebben of ergens dieper op in willen gaan, dan kun je altijd een privé consult aanvragen.

Ook voor feesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, congressen enz.
Op deze gelegenheden geef ik kortere 3-kaarten consulten voor snel en zeer praktisch advies.


Tarot Oefenavond voor gevorderden

Heb jij bij Isis de cursus tarot gevolgd? En lijkt het je leuk om zo nu en dan met anderen samen te oefenen. Kom dan naar een van de tarot oefen avonden.
Een leuke manier om je kennis levendig te houden, je passie voor tarot te delen
en actief bezig te zijn met de kaarten.

kosten 10,- incl koffie en thee