_____________________________________________________________________________________________

  Breng het spirituele in je relaties, werk en leven

Vaak zeggen mensen mij: 'O met dat spirituele heb ik niks hoor, mij te zweverig.
Het woord spiritueel wordt op vele manieren gebruikt maar de nadruk ligt op de persoonlijke ervaring. En dat laatste, bewustworden van de persoonlijke innerlijke ervaring daar gaat het mij om.

Ik ben Corrie van Hese Balten en alles wat te maken heeft met persoonlijke groei en ontwikkeling, tarot en spiritualiteit boeit mij. 

Het is mijn persoonlijke overtuiging dat het voor iedereen mogelijk is te werken aan een gelukkiger en tevreden leven.

Als psycho sociaal therapeut en met behulp van grote dosis inlevingsvermogen en begrip help ik mensen om negatieve gevoelens om te zetten in positiviteit , zelfvertrouwen en hoop. Als coach en tarotist biedt ik inzichten in alledaagse kwesties en levensvragen.

Ik geloof dat ieder mens in essentie goed, mooi en sterk is en over veel meer talenten, vaardigheden en mogelijkheden beschikt dan waarvan zij zich bewust is. Mijn streven is mensen te motiveren zich te verbinden met hun innerlijke kracht zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Het zou mooi zijn als ik kleine vonkjes verspreid, waarmee mensen zelf hun vuur kunnen aanwakkeren. 

 Wat is spiritualiteit?..

    Bewuster worden, veranderen, groeien, je eigen leven scheppen.

    

   Herken je hierin iets van jezelf?

  Het is mijn missie én mijn passie om je een opening te tonen naar een   leven vanuit het   hart.   Ik  weet dat de kans groot is dat je het spirituele in het   dagelijkse   wilt brengen.
  Veel van wat ik tijdens mijn levensreis aan ervaringen heb verzameld vind je terug   in   mijn   cursussen en workshops, ik hoop je te mogen verwelkomen in onze   sfeervolle    workshopruimte   te midden van de rust en weilanden van   Purmerland.

  Heb je nog vragen, aarzel dan niet om te bellen, want het veranderen van je leven    begint met   het zetten van een eerste, concrete stap...

  Garanties geven over wat deze avonden jou zal opleveren is natuurlijk een lastig   iets.   Wat ik   je wél zal geven is een aantal sleutels die jouw toekomst en jouw   gezondheid   aanzienlijk   positief kunnen beïnvloeden. Spiritualiteit is een woord   dat te pas en te  onpas wordt   gebruikt en daarmee veel van zijn waarde heeft   verloren. Waar het    feitelijk  om gaat is dat je   leert bewust te worden, je vrij te   maken   van het verleden, en     je  jouw  toekomst een nieuwe  wending geeft.

Als tarotist hanteer ik de tarotkaarten als middel om op een inspirerende wijze inzicht te verschaffen in jezelf en je levenspad.

   Ik heb genoten van het creëren van de cursussen en avonden en heb
   nu al zin in al deze mooie activiteiten. Ik hoop je bij één ervan te ontmoeten.


Corrie van Hese Balten

 
     
                                                                                                 

    

               Is je interesse gewekt? Heb je zin om met je vriendinnen een leuke avond te hebben                                           met Tarot of het godinnenorakel?
                                                                       

                                                                                                                                    CORRIE@ ISISBEWUSTWORDING.NL
                                                                                                                                                    mob: 0653236066

                                                                                                                         https://www.facebook.com/corrie.vanhesebalten